Om oss

Fokus Klinikk AS er et tverrfaglig spesialistsenter for muskel og – skjelettplager lokalisert i Moss/Rygge i Østfold. Vår klinikk består av fysioterapeuter med videreutdannelse i klinisk ortopedisk fysioterapi, barnefysioterapi, hjerte- og lungerehabilitering samt osteopati. Fellesnevneren for våre fysioterapeuter og osteopater er søken om forskningsbasert kunnskap i form av videreutdannelse. Vi har som mål å hjelpe ”folk flest” i alle aldre, og har stor interesse for å bidra til økt livskvalitet og helse gjennom aktivitet og mosjon på ulike nivåer.

Vi ønsker å være en bidragsyter mot lokalt næringsliv og tilbyr oppsøkende fysioterapi og osteopati for små og store næringslivsaktører. Vår målsetning er å hjelpe arbeidsgiver å holde arbeidstokken i produksjon til glede for bedrift og ansatte.

Fokus Klinikk har også som målsetning å være synlige som bidragsytere til lokale idrettslag på ulike nivåer, våre idrettsfysioterapeuter har bred kompetanse og erfaring med små idrettslag så vell som toppidrett via Olympiatoppens ressursgruppe for terapeuter ”the next generation”.  Vi stiller med en godt utstyrt testlab for hobbymosjonister så vell som toppidrettsutøveren og er behjelpelig med treningsprogram for utøverens måloppnåelse. 

Vårt team av fysioterapeuter og osteopater jobber tverrfaglig for pasientens beste, vi supplerer undersøkelse med ultralyddiagnostikk av muskel og skjelettlidelser ved behov, dette for å kartlegge eventuelle betennelsestilstander og andre lidelser i muskel og –skjelettapperatet.

Fokus Klinikk har også egen fysioterapeut for barn og unge med offentlig avtale. Vår barnefysioterapeut har god kompetanse på idrettsskader i barne og ungdomsidretten og bistår med opptrening etter skader og operasjoner.

Vi har fokus på gode og langvarige resultater i arbeidet med menneskekroppen.

Fokus klinikk leverer helserelaterte tjenester primært til nærområder som Moss, Rygge, Råde, Våler, Skiptvedt, Son, Vestby.